Mireasa din Istanbul episodul 18 – Istanbul Videopublished: 2017-11-24 18:41:21

Mireasa din Istanbul episodul 18, Mireasa din Istanbul ep 18 rezumat film serial turcesc online review in romana.

– Muzica –

Sureya, este supărată și nervoasă ptr că aștepta ca Faruk să-și ceară scuze după cele întâmplate. Pentru că Sureya este hotărâtă să divorțeze de Faruk, prietena din Praga, Figen îi recomandă un avocat bun pe nume (Can) pe fratele ei dar care îi place și să cânte într-o formație. Când dna Esma aude că Faruk se întoarce singur a dat ordin să pregătească camera mare pentru Fikret și Ipek.
Sureya merge la adresa indicată, se întâlnește cu Can care tocmai cânta cu formația într-un Live pe Youtube. Cei doi nu se înțeleg în privința procesului de divorț.
Osman merge să se întâlnească cu Bahar pentru a face schimb de telefoane. Pentru că Bahar avea un caz de rezolvat, a trimis-o pe verișoara ei Burcu pentru a face schimbul. Cei doi se întâlnesc iar la ieșire, imediat ce a plecat de lângă Osmas, Burcu a avut o criză de astm. Osman observă și foloseste spraiul lui bronhodilatator pentru a o ajuta pe Burcu.

Watch the original Istanbul Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.