Mireasa din Istanbul – Sezonul 2 ep 1 (ep 17) – Istanbul Videopublished: 2017-12-12 20:27:40

Faruk s-a mutat de acasa, locuieste singur intr-un apartament si incearca cu disperare sa o gaseasca pe Sureyya. Asistentul sau Akef a fost insarcinat cu gasirea ei.
Intre timp, Sureyya s-a mutat in Praga si locuieste cu o prietena. Lucreaza intr-o cafenea si seara canta intr-un bar. Akef afla ca a vorbit cu matusa sa, si reuseste sa descopere unde este.
Faruk o gaseste, cei doi se impaca si petrec noaptea impreuna la un hotel. Begum ii trimite un mesaj lui Faruk care doarme, Surreya aude telefonul si il citeste. Ii lasa un bilet lui Faruk in care ii spune ca il iubeste, dar nu mai poate avea incredere in el, si ca ar fi mai bine sa divorteze. Faruk ii va spune ca niciodata nu a iubit-o pe Begum atat de mult cat o iubeste pe ea, si ii promite ca daca ea asa vrea, vor divorta si nu o va mai cauta niciodata.
Sureyya este foarte surprinsa pentru ca nu se astepta ca sotul ei sa spuna asta.

Watch the original Istanbul Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

One Comment - Write a Comment

  1. Ok este deja 28 de ce nul dati tradus vs rog nu va mai bateti joc de noi va rog macar spuneti cand il dati tradus va miltumesc

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.